2019

+ 13.3.2019 - Jouko Junkkari: Modulaarinen langaton sensoriteknologia

Jouko Junkkari, yksi iProtoXin perustajista, kertoo iProtoXin taustoista ja nykypäivästä esimerkkinä Nokian pärskeistä syntyneistä yrityksistä.

iProtoXi Oy tarjoaa asiakkailleen tuotekehitys- ja valmistuttamispalveluja kehittämiensä modulaaristen Aistin- tuotenimeä kantavien puettavan elektroniikan ja Internet-of-Things–alustojen pohjalta. Alustoja käytetään asiakasprojekteissa asiakkaan idean varmistamiseksi, jatkokehittämiseksi, markkinoimiseksi sekä tyypillisesti räätälöitynä asiakkaan idean tuotteistamiseen.

Yrityksen kehittämät puettavan elektroniikan ja Internet-of-Things-sensorialustat koostuvat pienikokoisista, langattomista, vähävirtaisista ja modulaarisista sensoriyksiköistä ja helppokäyttöisestä tarpeen mukaan helposti räätälöitävästä ohjelmistosta. IoT-ratkaisu mahdollistaa sensoriyksiköistä saatavan tiedon tallettamisen iProtoXin tarjoamaan tai asiakkaan omaan pilvipalveluun ja asiakkaan oman ratkaisun laajentamisen erilaisilla langattomilla sensoreilla.

Esitysmateriiali: Aistin Platform

Lähde: iProtoXi

+ 13.2.2019 Johanna Karanko: Kiinasta, viennistä ja innovaatioista

KTM Johanna Karanko on Suomen pääkonsuli Hong Kongissa ja Macaossa. Karanko tulee puhumaan lähinnä etelä-Kiinasta ja erityisesti Hong Kongista porttina etelä-Kiinaan. Innovaatiot ovat tärkeässä roolissa.

Esitysmateriaali: Hongkong pähkinänkuoressa

Tietoa: Suomen pääkonsulaatti Hong Kongissa ja Macaosssa

+ 16.1.2019 - Tatu Peltola: Satelliittisuunnittelusta

Tekniikan kandidaatti Tatu Peltola on Aalto-yliopistossa prof. Jaan Praksin satelliittiryhmän jäsen. Hänen vastuullaan on ollut maa-asema ja radio-instrumentti.

Esitysmateriaali: Katsaus Aalto-yliopiston satelliittiprojekteihin