Seura

Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran (TiES:n) päämääränä on jäsenistönsä kehittäminen. TiES toteuttaa sitä järjestämällä seminaareja ja ekskursioita, tarjoamalla MikroPC-lehden jäsenetuna ja toimimalla elektroniikka-, tietotekniikka- ja tietoliikennetekniikka-alalla toimivien ammattilaisten yhdyssiteenä.

Elektroniikkainsinöörien säätiö tukee toimintaa mm. jakamalla apurahoja ja stipendejä alan perus- ja jatko-opiskelijoille.

Verkottuminen ja ajatusten vaihto suomalaisten elektroniikka-, ohjelmointi-, tietokone- ja tietoliikenneasiantuntijoiden kesken on entistä tärkeämpää korkean teknologian että koko Suomen teollisuudelle.

2016 seura täytti 90 vuotta.

Lue lisää seuran historiasta ja tutustu seuran historiikkiin.

 
 

Tampereen alajaosto

TiES:llä on Tampereen alajaosto, jonka toiminta on aloitettu vuoden 2017 alusta. Jaoston toimintaa koordinoi Mauri Inha (mauri.inha@tamk.fi).

Tietoa Tampereen jaoston tapahtumista löydät TiES:n tapahtumasivuilla.

 

RISS – Radioinsinööriseuran seniorit

Seniorit, siis varsinaisesta työtehtävästään eläkkeelle siirtyneet, tai ainakin eläkeikäiset, seuran jäsenet perustivat 15.5.1975 vapaamuotoisen senioriryhmän RISS (sanoista Radioinsinööriseuran seniorit).

Ryhmä toimii varsin aktiivisesti. Se kokoontuu kuukausittain lounaskokouksiin, joiden yhteydessä kuullaan esitys jostakin merkittävästä ja mielemkiintoisesta aiheesta.

RISS:n tapahtumalistan näet RISS:n tapahtumasivuilta.

 

TiES muualla verkossa

Wikipediassa: Elektroniikkainsinöörien seura tai Radioinsinööriseura
Facebookissa: EIS:n ryhmä (Facebookiin kirjautuneille)