Huawein E- ilta 24.4.2019 OIH- talossa Otaniemessä

Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran ja EIT:n (EIT Digital Finland ry) kanssa yhteistyössä järjestetty E-ilta pidettiin keskiviikkona 24.4.2019 klo 16.30 alkaen OIH-talossa Espoon Otaniemessä .

Mikko Terho kertoi Huawein suuresta osuudesta tuotekehityksen rahoituksessa ja internetin suurena ylläpitäjänä. Terho väitti, että kolmasosa maailman verkkoliikenteestä putoaisi pois, jos Huawein teknologiaosuus lakkautettaisiin. Lisäksi Terho mainitsi myös mediaa kiinnostavan vakoilujutun hölynpölyksi ja toivotti tervetulleeksi kuulijoita tekemään testejä.

Mikko Terhon erinomaisen mielenkiintoinen esitelmäaineisto tullee näkyville seuramme webbisivuille, ja yleisöä kiinnostivat erityisesti uunituoreen Huawein P30 Pro:n esittely. Aiheeseen liittyy läheisesti MikroBitti-lehden viimeisimmässä numerossa 3/2019 kännykkäkameroitten vertailutesti. Testissä voiton vei Huawein edellinen malli P20 Pro. Edistyneempi malli on P30 Pro. (linkki tuotesivulle ja testivideoon; https://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/puhelimet/23073/huawei-p30-pro-alypuhelin-128-gb-musta?vdly-play-video=bDoqOXAMJJ8)

Kiitokset Huaweille ja EIT:lle yhteistilaisuuden järjestämiseksi.

TiES:n psta

Jouko Mäkinen,