Back to All Events

Ällistyttävät robotit -kilpailu, 5 - 7.11.2019 Messukeskus, Amazing Robots – competition for teams of universities and universities of applied science


  • Messukeskus Messuaukio Helsinki, 00520 Finland (map)

Teknologia 2019, Messukeskus, 5 - 7.11.2019

Ällistyttävät robotit kilpailu

Ilmoittautuminen, säännöt ja siemenideoita: (pdf) (docx)

Amazing  Robots Competition

Registration, Rules and Seed Ideas: (pdf) (docx)

Yleiskuvaus

Kilpailussa halutaan nostaa esille uusin tekniikka ja luovuus. Kilpailun tarkoitus on kasvattaa erityisesti tietotekniikan, robotiikan ja tekoälyn näkyvyyttä ja kiinnostavuutta Suomessa sekä kannustaa opiskelijoita ennakkoluulottomasti yhdistämään eri alojen osaamista. Viesti on myös teollisuudelle: uudet teknologiat tulee ennakkoluulottomasti ottaa käyttöön niin tuotteissa kuin tuotannossakin.

Tehtävänä on tehdä robotti, joka tekee jotain mielenkiintoista. Mitä se tekee, on tekijöiden keksittävä. Tarkoitus on antaa luovuuden ja teknisten taitojen kukkia. Rajoituksia on annettu vähän ja vapautta paljon.

Kilpailu on tarkoitettu yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Kilpailuryhmän jäsenten tulee olla oppilaitoksen opiskelijoita kilpailupäivänä. Ryhmän maksimikoko on 8 henkilöä. Samasta oppilaitoksesta saa osallistua kilpailuun useita joukkueita. Kilpailu järjestetään Teknologia 19 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa 5. - 7.11.2019.

Kilpailun järjestää Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura yhteistyössä Mikrobitti-lehden ja Messukeskuksen kanssa.

TiES_robottikisa_mainos_210x297_PRINT_v2.jpg
Earlier Event: September 3
Tietotekniikan tulevaisuusseminaari